Dibawakan oleh: Mazelan Abas Tel:01159055555
mazelan abas

No.1 PALING JIMAT dan LAJU

✅ Kelajuan 4G+

✅ Mengguna line Digi dan topup pun Digi.

mazelan abas
✅ Prepaid Bernombor. (Ia datang dengan nombor baru).

✅ PERCUMA 1Gb data dan 110 minit masa memanggil. Maknanya, bila dapat simkad dah boleh terus guna.

✅ Asal ada IC atau Passport. Blacklist pun boleh pakai.

Pakej LANGGAN PALING JIMAT


mazelan abas
mazelan abas
mazelan abas
mazelan abas

KELEBIHAN TAMBAHAN


✅ Baki boleh carry forward.(Tertakluk terma dan syarat)

✅ PERCUMA Perlindungan Khairat Kematian sehingga RM2,000. (Tertakluk terma dan syarat)

✅ Setiap kali topup, anda akan dapat point. Point boleh ditebus dgn barangan di kedai2 yg mempamirkan logo MCash. Hampir 10,000 kedai2 sudah mempamerkan logo MCash.

TESTIMONI


mazelan abasPuan Noralizahafizah
"dulu setiap bulan saya keluarkan duit utk topup hampir RM70, sekarang dengan simkad Tonewow ini, dgn RM50 pun masih banyak terlebih-lebih lagi"

mazelan abasLans. Koperal Mohd. Radzi
"saya macam tak percaya, guna simkad tonewow ni, banyak sungguh jimatnya. Sekarang kami sekeluarga guna simkad ini. Tiap2 bulan saya dapat save hampir 100 ringgit utk sekeluarga. Jimat sengoti."

mazelan abasPn. Femasazna binti Amdan
"Pada Okt 2019, Allahyarham Tn. Samsudin Mohd Said telah menghembuskan nafas terakhir disebabkan penyakit Leukimia. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Femasazna binti Amdan menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abasPn. Nor Azriena
"sebelum ni saya suka topup sikit2, dua tiga hari saya topup rm10. Kira2 sebulan lebih gak dari RM50. Tapi ngan tonewow ni, tengok2 RM30 pun dah cukup tu ."

mazelan abasPn. Nageshwary
"Pada Nov 2019, Mendiang Mr. Choong telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Nageshwary menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM1,000."
mazelan abasPn. Siti Norsaleha
"saya guna bil. tiap2 bulan saya bayar bil lebih rm100. tapi dgn sim ni, dgn pakej rm50 pun dah cukup. boleh saya jimat rm50 tiap2 bulan."

mazelan abasPn. Noor Asyikin
"Pada 1.11.2019, Allahyarham En. Rosli Abd. Karim telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas sebulan, waris beliau Pn. Noor Asyikin menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abasTuan Hafidz Arif
"sy nak tunjukkan pd tuan2 bgimana dgn simkad tonewow tuan2 boleh topup dpt point, dan point ni boleh beli barang dgn tebus point wowcher di semua kedai yg ada logo MCash."