SIMKAD TONEWOW-Excel (TWE)


Dibawakan oleh: Mazelan Abas Tel:01159055555
mazelan abas

No.1 PALING JIMAT dan LAJU
ToneWoW-Excel (TWE)

✅ Kelajuan 4G+

✅ Mengguna line Digi dan topup pun Digi.

biztonewow.com
✅ Prepaid Bernombor. (Ia datang dengan nombor baru).

✅ PERCUMA 1Gb data dan 110 minit masa memanggil. Maknanya, bila dapat simkad dah boleh terus guna.

✅ Asal ada IC atau Passport. Blacklist pun boleh pakai.

Pakej LANGGAN PALING JIMAT


biztonewow.com
1. Pakej Langgan TDS10
biztonewow.com
biztonewow.com

2. Pakej Langgan TDS30
biztonewow.com
biztonewow.com

3. Pakej Langgan TDS50
biztonewow.com
biztonewow.com Internet Sosial= WhatsApp, WeChat, Facebook, Messenger, Telegram, Youtube, Netflix, Instagram, Twitter (Terhad kepada 2GB Sehari)

4. Pakej Langgan TDS120
biztonewow.com
biztonewow.com Internet Sosial= WhatsApp, WeChat, Facebook, Messenger, Telegram, Youtube, Netflix, Instagram, Twitter (Terhad kepada 3GB Sehari)

MENGAPA ANDA PERLU GUNA SIMKAD TONEWOW-Excel (TWE)


biztonewow.com
Simkad yang sangat jimat.
Simkad ini sangat jimat berbanding simkad2 yg lain. Contohnya HANYA dengan RM50 sebulan, anda boleh dapat 89 Gb data dan unlimited call kesemua rangkaian. Dengan HANYA dengan RM30 sebulan, anda boleh dapat 8 Gb data dan 12.5 jam call kesemua rangkaian.

👉 Anda boleh kira sendiri berapa banyak duit yg anda boleh jimat setiap bulan berbanding penggunaan sekarang, tanpa mengganggu kadar penggunaan internet/call bulanan anda?

Baki akan di carry-forward.
Baki data internet (Kelajuan Tinggi) yang tidak habis digunakan akan di carry forward pada bulan hadapannya.(Tertakluk terma dan syarat).

Ada auto langgan.
Pakej langganan setiap bulan akan di auto langgankan supaya anda tidak pening kepala untuk melanggan setiap bulan, asalkan kredit sentiasa cukup dlm handphone anda.

Ada khairat kematian.
Anda diberikan Perlindungan Khairat Kematian sehingga RM2,000. Minima topup setiap bulan adalah RM30 sahaja. Jika setiap bulan anda topup RM30, anda layak mendapat khairat kematian RM1,000. Jika setiap bulan anda topup RM50, anda layak mendapat khairat kematian RM2,000. (Tertakluk terma dan syarat)

Internet yg laju.
Kalau simkad yg anda gunakan sekarang kurang laju speednya, anda boleh cuba simkad Tonewow-Excel (TWE) ini. Sebab ia menggunakan speed 4G+, sepatutnya sangat laju. Tapi ia tetap tengok kawasan jugak. Kalau tempat anda line Digi bagus, maknanya line Tonewow memang pantas, kalau line Digi tak elok, tak perlulah guna simkad ini.

Boleh kekal nombor lama kemudian.
Bila anda dah selesa menggunakan simkad Tonewow-Excel (TWE), (sebab ia datang dengan nombor baru), barulah kita akan usahakan untuk kekalkan nombor lama anda, itu pun jika anda mahu.

Point tukar pd barangan keperluan.
Setiap kali topup, anda akan dapat point. Point boleh ditebus dgn barangan di kedai2 yg mempamirkan logo MCash. Hampir 10,000 kedai2 sudah mempamerkan logo MCash.

Boleh terus jadi dealer.
Anda juga berpeluang terus menjadi pengedar simkad Tonewow-Excel (TWE) sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pendapatan tambahan.
👉 Klik disini utk mengetahui cara menjadi pengedar simkad ini.


TESTIMONI PENGGUNA


mazelan abas
Puan Noralizahafizah
"... dulu setiap bulan saya keluarkan duit utk topup hampir RM70, sekarang dengan simkad Tonewow ini, dgn RM50 pun masih banyak terlebih-lebih lagi"

mazelan abas
Lans. Koperal Mohd. Radzi
".. saya macam tak percaya, guna simkad tonewow ni, banyak sungguh jimatnya. Sekarang kami sekeluarga guna simkad ini. Tiap2 bulan saya dapat save hampir 100 ringgit utk sekeluarga. Jimat sengoti."

mazelan abas
Pn. Femasazna binti Amdan
" Pada Okt 2019, Allahyarham Tn. Samsudin Mohd Said telah menghembuskan nafas terakhir disebabkan penyakit Leukimia. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Femasazna binti Amdan menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abas
Pn. Nor Azriena
" sebelum ni saya suka topup sikit2, dua tiga hari saya topup rm10. Kira2 sebulan lebih gak dari RM50. Tapi ngan tonewow ni, tengok2 RM30 pun dah cukup tu ."

mazelan abas
Pn. Nageshwary
"Pada Nov 2019, Mendiang Mr. Choong telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas beberapa hari, balu beliau Pn. Nageshwary menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM1,000."
mazelan abas
Pn. Siti Norsaleha
"..saya guna bil. tiap2 bulan saya bayar bil lebih rm100. tapi dgn sim ni, dgn pakej rm50 pun dah cukup. boleh saya jimat rm50 tiap2 bulan."

mazelan abas
Pn. Noor Asyikin
" Pada 1.11.2019, Allahyarham En. Rosli Abd. Karim telah menghembuskan nafas terakhir. Beliau merupakan seorang pengguna simkad Tonewow. Selepas sebulan, waris beliau Pn. Noor Asyikin menerima Khairat Kematian daripada Tonewow sebanyak RM2,000."

mazelan abas
Tuan Hafidz Arif
"....sy nak tunjukkan pd tuan2 bgimana dgn simkad tonewow tuan2 boleh topup dpt point, dan point ni boleh beli barang dgn tebus point wowcher di semua kedai yg ada logo MCash."

Dapatkan simkad ini hari ini juga.
Harga RM25 sekeping.
Untuk hari ini, ADA DISKAUN,
RM20 SAHAJA.



Didalamnya sudah tersedia
1 Gb data internet
110 minit masa memanggil.

Maknanya, bila dapat
boleh terus pakai simkad ini.

Atau jika anda masih ada pertanyaan
pada saya (Mazelan Abas), sila klik disini.





Website ini dimiliki oleh biztonewow.com - Mazelan Abas